Ik heet Sheila Dictus-Cerson en ben de eigenares van MyMission Zorg en Coaching.

Ik heb mijn diploma Verpleegkunde ruim 35 jaar geleden behaald en laat mij jaarlijks bijscholen wat betreft mijn verpleegtechnische vaardigheden. Mijn specialiteit is palliatieve/terminale zorg.

Ik ben ook gediplomeerd Shiatsu therapeute en NLP-master. Zes jaar geleden heb ik de gecertificeerde jaaropleiding familie-en organisatie opstellingen bij Hylke Bonnema gevolgd. Ook heb ik mijn certificaat Autismevriendelijk coachen van de Autisme Academie. Daarbij heb ik nog een passie en dat is het schrijven van kinderverhalen met een moraal.

Over
Sheila Dictus-Cerson

Missie

Mijn missie is: de cliënt in de palliatieve of terminale fase te begeleiden met veel compassie, ervaring en kennis. Maar ook de naasten van de cliënt krijgen mijn begeleiding. Spiritualiteit speelt een belangrijke rol in mijn werkwijze. De lijn tussen ons team (zorgverlener) en de cliënt (zorgvrager) is kort. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen, maar ook gewoon als het even nodig is. Wij zijn er voor jullie in deze moeilijke tijd. 

Visie
Mijn kernwaarden zijn empathisch, spiritueel, betrouwbaar, zorgzaam.
Ik wil zo veel mogelijk bereiken dat de cliënt en zijn naasten gerustgesteld zijn, dat de cliënt zo min mogelijk pijn heeft en dat er vertrouwen is. De cliënt is een uniek persoon met eigen wensen en behoeften en daar houdt het team zoveel mogelijk rekening mee. Het zorgen is voor ons het totale plaatje; lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Deze aspecten zijn onmiskenbaar met elkaar verbonden. Zowel de zorgvrager als de zorgverlener zijn gelijkwaardig. Wij maken ook gebruik van complementaire zorg voor zover de cliënt dat wenst.