Zorg en Coaching

My Mission

A Life coaching program for Entrepreneurs and beyond

EMPATHIE

BETROUWBAARHEID

ZORGZAAMHEID

SPIRITUALITEIT

Hi! Ik ben

Sheila Dictus-Cerson

Welkom op de website van MyMission Zorg en Coaching
Tijdens de palliatieve of terminale fase is een goede, betrouwbare en stabiele begeleiding van de cliënt van groot belang: voor de cliënt zelf, maar ook voor zijn of haar naasten. Het team van MyMission Zorg en Coaching, dat gevestigd is in Hoeven, zet zich in voor begeleiding van haar cliënten met veel compassie en kennis. Dit doet het team mede dankzij ruim vijfendertig jaar ervaring in het begeleiden van cliënten, coaching-vaardigheden en structurele bijscholing.

Voorstellen

Ik stel mezelf graag aan u voor. Mijn naam is Sheila Dictus-Cerson. Ik ben eigenaresse van MyMission Zorg en Coaching. Sinds het behalen van mijn diploma Verpleegkunde, ruim vijfendertig jaar geleden, laat ik mij jaarlijks bijscholen wat betreft mijn verpleegtechnische vaardigheden. Mijn specialiteit is het verlenen van palliatieve en terminale zorg. Ik werk met mijn collega Anita van Majs-Care en samen vormen wij een perfect team.

Organizing your Life

Control Your Free Time

Do You Need a Life Coach?

Extra kwaliteit

Naast mijn verpleegkundige achtergrond ben ik ook:
Gediplomeerd Shiatsu therapeute
NLP-master (Neuro Linguïstisch Programmeren, een vorm van coaching)
Gecertificeerd in familie-en organisatieopstellingen
Gecertificeerd in Autismevriendelijk coachen
Kinderverhalen
Daarnaast ben ik gepassioneerd in het schrijven van kinderverhalen met een moraal.

Mijn missie

Mijn missie is: de cliënt in de palliatieve of terminale fase te begeleiden met veel compassie, ervaring en kennis. Maar ook de naasten van de cliënt krijgen mijn begeleiding. Spiritualiteit speelt een belangrijke rol in mijn werkwijze. De lijn tussen ons team (zorgverlener) en de cliënt (zorgvrager) is kort. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen, maar ook gewoon als het even nodig is. Wij zijn er voor jullie in deze moeilijke tijd.

– Empathie
– Spiritualiteit
– Betrouwbaarheid
– Zorgzaamheid

Vanuit deze kernwaarden willen ik steeds bereiken dat de cliënt en zijn naasten gerustgesteld zijn en dat er vertrouwen is. Dat de cliënt zo weinig mogelijk pijn ervaart en dat de cliënt zich veilig voelt. De cliënt is een uniek persoon met eigen wensen en behoeften. Daar houden wij zoveel mogelijk rekening mee. Het zorgen is voor ons een totaalbeeld; lichamelijk, geestelijk en emotioneel. Deze aspecten zijn onmiskenbaar met elkaar verbonden. Zowel de zorgvrager als de zorgverlener zijn ten allen tijde gelijkwaardig. Wij maken ook gebruik van complementaire zorg, voor zover de cliënt dat wenst.

Mijn kernwaarden zijn

Nog steeds onzeker of u coaching nodig heeft ?